Compra al Mercat de Sant Joan Online. El primer enviament és gratis! Fes clic aquí i comença la teva compra

Mercat de Sant Joan

Whatsapp del mercat

Des de 1968, el Mercat Municipal de Sant Joan ha destacat pels productes de qualitat, frescos i de proximitat. Ara, aquesta oferta de peix, fruita i verdura, carns, embotits, aviram, dolços, drogueria..., arriba directa a casa teva.

A través del nostre web, i de manera ràpida còmoda i segura, pots fer-nos la teva comanda i rebre-la a casa quan vulguis, contactar amb la teva parada a través del WhatsApp o sol·licitar una recollida a botiga per evitar les cues.

+ Info

Parades del Mercat de Sant Joan

  • Carnisseria1
  • Xarcuteria1
  • Fruites i verdures1
  • Peix, marisc i pesca salada2
  • Aviram, aus, caça i ous1
  • Hogar Eco1
  • Llegums i menjar preparat 1

Bacallaneria amb amplia experiencia en bacallà d'Islàndia de primera qualitat, productes cuinats elaborats per nosaltres com els bunyols, les croquetes, la brandada i derivats

+Info
Whatsapp

Torna la cultura de la venda a granel, en productes ecològics i biodegradables, tant per la neteja de la llar i la roba, com la higiene personal. Un nou concepte més ecològic i sostenible pel Medi Ambient.

+Info
Whatsapp

Més de 50 anys de tradició pagesa, especialitzats en productes de proximitat. Collits diàriament als nostres horts de Premià de Dalt perquè els nostres clients puguin sentir el sabor de les nostres terres.

+Info
Whatsapp

A Peixos Jaume i trobareu productes de proximitat de les llonjes catalanes tant com una acurada selecció de peix i marisc del litoral nord del país. Profesionalitat i bon tracte per portar-vos diariament la màxima qualitat a casa vostre al millor preu.

+Info
Whatsapp

Carnisseria especialitzada en carn de vedella, criada a casa nostre

+Info
Whatsapp

Productes artesanals i d'elaboració própia. A la nostra parada hi trobarás productes elaborats de porc així com embotits y formatges de la millor qualitat.

+Info
Whatsapp

Establiment d'alimentació amb 60 anys d'experiéncia en menjar preparat al estil tradicional i casolà.

+Info
Whatsapp

Pollastre i ous ecològics. Tenim elaborats de pollastre com a hamburgueses, croquetes i llibrets; de conill com a hamburgueses, espatlles, costelles, lloms… Pollastre i cuixes farcides de molta varietat.

+Info
Whatsapp

Tercera generació de fruiters, producte fresc i de proximitat. Comprem directament, no tenim intermediaris. Màxima qualitat. Especialitzats en bolets

+Info
Whatsapp

Més de 30 anys al Mercat, amb gran varietat de carn arrebossada, embotits, pernils, formatges…

+Info
Whatsapp

Fruiteria de tota la vida; comptem amb productes de proximitat i de la millor qualitat.

+Info
Whatsapp

Portem 37 anys treballant amb el millor producte de l'aviram, la nostra especialitat son les hamburgueses, els farcits i els nostres deliciosos canelons.

+Info
Whatsapp

Subtotal0€